Adressebog

Standard Forsendelsesadresse
Til højre for din liste over gemte adresser skal du bruge afkrydsningsfeltet Standardadresse til at angive, hvilken adresse du vil bruge som dit 'send til' -adresse. Standardoplysninger om levering til adresse vises automatisk på forsendelses -skærmbillederne, når du foretager et køb. (Du vil stadig være i stand til manuelt at vælge andre tilgængelige adresser ved kassen.)

Indtastning eller Ændring af Leveringsadresse
Du kan oprette, slette og gemme flere venner og familiens forsendelsesadresser i din personlige adressebog. For at oprette eller tilføje nye adresser skal du bare klikke på knappen Opret ny adresse. For at slette eller redigere en adresse skal du blot klikke på knapperne Rediger / Slet, der findes under hver adresse.