Hvordan anvender jeg mine Favoritter

Hvis du er et ShopBetter.dk Bronze / Sølv / Guld -medlem, kan du gemme dine favoritter. Det er en fantastisk måde at holde styr på, hvad du elsker og gemme det til senere, få opdateringer og dele med venner og familie. Det fungere således:

Brug dine favoritter:
- Log ind med dit ShopBetter.dk -medlemskab. Ikke et medlem? Opret en konto.
- Dine favoritter venter allerede - bare tilføj varer du vil gemme, ved hjælp af hjerte-ikonet på produktbilledet.
- Vil du se dine favoritter? Gå til din konto og klik på hjerte-ikonet.
- Det er simpelt at købe noget fra din favoritliste, bare klik på "Tilføj til indkøbskurv" og gå til kassen som normalt.

Deling af dine favoritter:
- Det er nemt at dele dine favoritter på Facebook, Twitter, Pinterest, e-mail og tekst
- Kontroller de elementer du vil dele, mens du er på din favoritside, vælg "Del" øverst på siden, kopier derefter linket eller e-mail dine foretrukne.