Skal min computer acceptere cookies?

ShopBetter.dk bruger en browserfunktion kendt som en cookie, som typisk er gemt på din computer.

Cookies hjælper med at spore dine præferencer, når du går gennem siderne på vores website. Vi kan også bruge cookies til at hjælpe med administrationen af dine brugsmønstre og programmer på vores website.

Vi bruger også en teknologi kendt som "klare gifs", som typisk er gemt i e-mails for at hjælpe os med at bekræfte din modtagelse og som svar på vores e-mails, for at give dig en mere personlig oplevelse. Hvis du tilmelder dig onlinefunktionerne på vores website, kan cookies muligvis give os mulighed for at knytte dine navigationsoplysninger til dine registreringsoplysninger.

Du kan afvise cookies ved at slå dem fra i din browser. Hvis du afviser cookies, vil vi imidlertid ikke kunne spore din ordre, og vi kan heller ikke genkende dig som en registreret ShopBetter.dk-bruger for at give dig adgang til dine kontooplysninger.