ShopBetter.dk privatlivspolitik

Denne tjeneste tilbydes til dig af ShopBetter ApS (shopbetter.dk) - Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. CVR: 40004106

Personoplysningerne registreres hos ShopBetter ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.*
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

De følgende vilkår og betingelser udgør hele aftalen mellem tjenesteleverandøren (ShopBetter ApS) og brugeren.

• PERSONLIGE OPLYSNINGER
    Vi kan indsamle følgende informationer, når du opretter dig gennem en af ShopBetter.dks tjenester: fornavn, efternavn, fødselsdato, e-mail adresse, adresse, telefonnummer, kredit- eller debitkort informationer eller andre betalingsdetaljer, afhængig af din betaling.

• TEKNISKE INFORMATIONER
    Når en bruger får adgang til en af ShopBetter.dks tjenester, kan vi indsamle tekniske informationer om brugerens enhed såsom IP-adressen, der kaldte ShopBetter.dks tjeneste frem, operativsystemet og andre funktioner til at identificere den pågældende enhed.

• TILMELDINGS - OG SPØRGSSKEMA INFORMATIONER
    Alle informationer du oplyser til os, og alle oplysninger du vælger at dele om dig selv som en del af din brug af ShopBetter.dks tjenester kan blive gemt, som de er indtastet.

• COOKIES OG WEB BEACONS
    Cookies er tekstfiler, som vi kan placere på din enheds browser, der gør det muligt for vores system at genkende din browser og tilbyde funktioner såsom at gemme elementer mellem besøg, personlige ShopBetter.dk reklamer på tredjeparters hjemmesider og mobile applikationer samt personlige tredjepartsreklamer på særlige ShopBetter.dk tjenester. Vi kan bruge Adobe Flash cookies til at huske dine indstillinger, præferencer og brugen af ShopBetter.dks tjeneste. Web beacons, clear .gifs og lignende teknologi er alle små stykker kode, som vi kan placere i en af ShopBetter.dks tjenester til at observere og indsamle data om besøgendes adfærd i forbindelse med ShopBetter.dks tjenester.
    Vi kan modtage en bekræftelse, når du åbner en e-mail fra ShopBetter.dk, hvis din computer understøtter sådanne funktioner. Vi kan også spore andre typer af informationer, såsom hvilke produkter brugere køber på siden, mulige fejl, hvor lang tid vores brugere har gjort brug af ShopBetter.dks tjenester, den sidste gang en bruger fik adgang til en af ShopBetter.dks tjenester, besøgendes adfærd og købsadfærd. Ud over dette; om en bruger har vundet lodtrækninger, konkurrencer og andre kampagner på ShopBetter.dks tjeneste, målinger af reklamers responstid og lignende analyser af ShopBetter.dks tjenester.

• SOCIALE NETVÆRKSSIDER
    Hvis du får adgang til ShopBetter.dks tjenester via en tredjeparts sociale netværksside, kan ShopBetter.dk få informationer om din profil på den sociale netværksside, herunder men ikke begrænset til de informationer som du har gjort offentligt tilgængelige, dit bruger-id på den sociale netværksside, dit fornavn, efternavn og brugernavn, profil- og coverbilleder. Hvis du inviterer nye medlemmer fra dit sociale netværk eller sender beskeder gennem sociale spil etc., kan vi samle informationerne forbundet med disse beskeder, herunder dine venners brugerid på den sociale netværksside, e-mail adresser og indhold.

• MOBIL
    Når du får adgang til ShopBetter.dk -tilbud via en mobilenhed, kan vi modtage information om din placering (baseret på din IP-adresse) og din mobilenhed, herunder forskellige unikke identifikatorer forbundet med din enhed, hardware type, versionen af dit operativsystem og din aktivitet på stedet. Vi kan bruge disse oplysninger til at give dig personligt tilpasset annoncering og andet indhold, herunder annoncering og indhold baseret på din placering.
    1. Mobilmeddelelsestjenesten shopbetter.dk ("Tjenesten") drives af ShopBetter ApS ("shopbetter.dk", "vi" eller " os"). Din brug af Tjenesten udgør din accept af disse vilkår og betingelser ("Mobilvilkår").
    2. Vi kan ændre eller annullere Tjenesten eller nogen af ​​dens funktioner uden varsel. I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, kan vi også til enhver tid ændre disse mobilvilkår, og din fortsatte brug af tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen. Sådanne ændringer vil udgøre din accept af disse ændringer.
    3. Ved at give dit samtykke til shopbetter.dks SMS/besked-tjeneste, accepterer du at modtage tilbagevendende SMS/tekstbeskeder med tjenesterelaterede og salgsfremmende beskeder, herunder opdateringer, advarsler og oplysninger (f.eks. ordreopdateringer , kontoadvarsler mv.) og kampagner, tilbud og andre markedsføringstilbud (f.eks. indkøbskurvpåmindelser).
      Fra og på vegne af shopbetter.dk via tekstbeskeder gennem din trådløse udbyder, til det mobilnummer du har angivet, også selvom dit mobilnummer er registreret på en hvilken som helst statslig eller føderal "Do Not Call-liste". Tekstbeskeder kan sendes ved hjælp af et automatisk telefonopkaldssystem eller anden teknologi.
    4. Du forstår, at du ikke behøver at tilmelde dig dette program for at foretage køb, og dit samtykke er ikke en betingelse for køb hos ShopBetter ApS. Din deltagelse i dette program er helt frivillig.
    5. Vi opkræver ikke betaling for Tjenesten, men du er ansvarlig for alle gebyrer og gebyrer forbundet med sms-beskeder, som din trådløse udbyder pålægger. Besked-frekvensen varierer. Standard besked- og datatakster kan gælde fra din trådløse udbyder. Tjek dit mobilabonnement, og kontakt din trådløse udbyder for detaljer. Du er eneansvarlig for alle gebyrer relateret til SMS/tekstbeskeder, inklusive gebyrer fra din trådløse udbyder.
    6. Du kan til enhver tid fravælge tjenesten. Send den enkelte besked STOP til det nummer, som teksten blev sendt fra eller afmeld-linket (landespecifikt) i enhver tekstbesked, for at annullere.
      Du modtager en enkelt bekræftelsesbesked om fravalg. Der vil ikke blive sendt yderligere beskeder til din mobilenhed, medmindre det er indledt af dig på ny. Hvis du har abonneret på andre ShopBetter ApS mobilmeddelelsesprogrammer og ønsker at annullere, medmindre gældende lovgivning kræver andet, skal du framelde dig separat fra disse programmer ved at følge instruktionerne på deres respektive vilkår. For service support eller assistance bedes du kontakte kundeservice som angivet på webstedet shopbetter.dk.
    7. Vi kan til enhver tid ændre enhver kortkode eller telefonnummer, vi bruger til at betjene Tjenesten, og vil give dig besked om disse ændringer. Du anerkender at meddelelser, herunder STOP-anmodninger, du sender til en kort kode eller et telefonnummer, som vi har ændret, muligvis ikke modtages og at vi ikke er ansvarlige for at efterkomme anmodninger i sådanne meddelelser.
    8. De trådløse udbydere, der understøttes af tjenesten, er ikke ansvarlige for forsinkede eller ikke-leverede beskeder. Du accepterer at give os et gyldigt mobilnummer. Hvis du får et nyt mobilnummer, skal du tilmelde dig programmet med dit nye nummer.
    9. I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke vil være ansvarlige for mislykket, forsinket eller fejlrettet levering af oplysninger sendt gennem tjenesten, fejl i sådanne oplysninger og/eller handlinger du vil eller ikke vil tage i forbindelse med tjenesten.

• BRUG OG SIKKERHED FOR INDSAMLEDE INFORMATION
    1. Vi kan bruge dit brugernavn, e-mail adresse og password til at identificere dig som en bruger af ShopBetter.dks tjenester, til at tilbyde dig services og til at gennemføre transaktioner. Vi kan bruge eller vise dit brugernavn og ikon eller profilbillede, om muligt, til vinder rangering, konkurrencer og lodtrækninger og chat identifikation. Vi kan bruge din fødselsdato til at bekræfte din berettigelse til at deltage i ShopBetter.dks tjenester.
    2. I henhold til vilkårene i denne Privatlivspolitik, kan vi bruge dine kontaktinformationer til at udsende vores salgsfremmende nyhedsbreve og/eller e-mail kampagner og til at sende dig opdateringer, sikkerhedsadvarsler eller administrative beskeder relateret til ShopBetter.dks tjenester. Dine kontaktinformationer vil gøre det muligt for os at give besked om nye funktioner, forbedringer, løsning af problemer i ShopBetter.dks tjenester, håndtere og/eller videresende dine kundeservice spørgsmål eller problemer, og informere dig om nye produkter, lodtrækninger, konkurrencer, priser og/eller specielle events.
    3. Hvis vores ”Fortæl din ven”-feature er tilgængelig i forbindelse med den specifikke ShopBetter.dk tjeneste, og du vælger at gøre brug af denne, vil din e-mail blive delt med den person, som du ønsker skal gøre brug af ShopBetter.dks tjenester. Vi kan bruge en IP adresse til at finde frem til den relevante version af ShopBetter.dks tjenester landemæssigt samt til udøvelsen af muligheden for at forbyde adgang til siden for brugere, som har forbrudt sig mod betingelserne.
    4. Vi bruger cookies og andre teknologier, identifikatorer for mobile enheder, til at forbedre din oplevelse med ShopBetter.dks tjenester. Disse teknologier gør det muligt for os at køre vores affiliate programmer og tilbyde dig personligt indhold eller tjenester såsom personlige ShopBetter.dk reklamer på andre hjemmesider og mobile applikationer og personlige tredjepartsreklamer inden for særlige ShopBetter.dk tjenester. Cookies gør det også muligt for dig automatisk at logge ind, når du får adgang til en af ShopBetter.dks tjenester og tilbyde andre operationelle aktiviteter inden for en ShopBetter.dk tjeneste.
    5. Vi kan bruge informationer indsamlet til aggregering, udregne anonyme statistikker om vores brugergruppe for at forbedre vores ShopBetter.dk tjenester eller til sikkerhedsformål.
    6. Hvis du får adgang til et socialt spil og videregiver en anden persons kontaktoplysninger for at kunne levere informationer gennem spillet, kan vi bruge disse oplysninger til at kontakte og, om nødvendigt, minde personen om, at hun eller han er blevet inviteret til at deltage i spillet eller modtage indhold gennem et spil. Alle inviterede får mulighed for at nægte yderligere invitationer fra ShopBetter.dk.
    7. Hos ShopBetter.dk tager vi rimelige foranstaltninger for at beskytte de informationer, som vi indsamler, fra tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse.

• DELING AF INFORMATIONER
    Vi kan dele kundeinformationer som beskrevet herunder.
    1. Beskyttelse af ShopBetter.dk og andre
      Vi kan videregive dine informationer, hvis der er sket en overtrædelse af betingelserne eller andre vilkår; hvis vi er i god tro og mener, at loven kræver det; eller hvis det er nødvendigt for at beskytte ShopBetter.dks rettigheder, ejendom og sikkerhed, vores kunder og andre. Dette inkluderer at udveksle informationer med instanser til afsløring af svindel, beskyttelse og reduktion af kreditrisici.
    2. Cookies, Online Reklamer og Analyser
      Tjek venligst dine browser indstillinger og sektionen ”Hjælp”, hvis du vil vide mere om, hvordan du blokerer, sletter eller får besked om cookies. Eftersom cookies gør det muligt for dig at gøre brug af visse af ShopBetter.dks essentielle funktioner, anbefaler vi dog, at du lader cookies forblive gemt.
    3. Reklamer på mobil
      De fleste mobile enheder giver mulighed for at fravælge indsamlingen og brug af informationer fra de apps, som du bruger, for at kunne målrette reklamer efter dine interesser. For flere informationer herom og for at gøre brug af det, bedes du venligst tjekke indstillingerne på din enhed.
    4. Sociale Spil
      Med hensyn til sociale spil kan du selv styre dine fortrolighedsindstillinger på dit sociale netværk gennem din social netværkskonto.

• PERIODE FOR OPBEVARING
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

• INDSIGT OG KLAGER
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores Kundeservice. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

• SPONSORER, ANNONCØRER OG TREDJEPART
    ShopBetter.dks tjenester kan gøre det muligt for dig at dele informationer gennem sociale medier (såsom ved at logge ind via en bruger på de sociale medier eller bruge en ”Synes godt om”-knap”) eller indeholde links til sociale medietjenester eller andre tredjeparter. Brugen af disse funktioner og links er underlagt privatlivspolitikker tilknyttet disse virksomheder og dine indstillinger på disse tjenester. ShopBetter.dk har ingen kontrol over, og er ikke ansvarlig for, informationer der indtastes og indsamles af de sociale netværker og andre tredjeparter. Vi opfordrer dig til at tjekke disse tredjeparters privatlivspolitikker til at lære mere om den måde, hvorpå dine informationer kan blive indsamlet på og benyttet af sådanne tredjeparter.
    Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
    Websitet kan dele links til sponsorer, annoncører eller andre tredjeparts websites, der ikke ejes eller kontrolleres af ShopBetter.dk. Ved at deltage i en konkurrence, tilmelde sig et prøvemedlemskab eller andet hos ShopBetter.dk, accepterer du samtidig tredjeparts annoncering, der udelukkende administreres af tredjeparter.
    Inddragelse af, link til eller tilladelse til brug eller installation af tredjeparts website, applikationer, software, indhold eller reklame, indebærer ikke godkendelse eller påtegning af ShopBetter.dk.
    ShopBetter.dk har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis hos tredjeparter. Ved at få adgang til eller bruge Websitet, accepterer du at frigive ShopBetter.dk fra ethvert ansvar som følge af din brug af tredjeparts website, indhold, services eller software.
    Dine kontakt eller deltagelse i kampagner af sponsorer, annoncører eller andre tredjeparter, der findes via websitet, er udelukkende mellem dig og sådanne tredjeparter.
    Du accepterer, at ShopBetter.dk ikke er ansvarlig eller vederhæftig for tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af eventuelle forhold til sådanne sponsorer, tredjeparter eller annoncører, eller som følge af deres tilstedeværelse på websitet.

• BETINGELSER FOR NYHEDSBREV, KONKURRENCER OG SOCIALE MEDIER
    Nyhedsbreve
    Ved tilmelding af vores nyhedsbrev giver du dit samtykke til at modtage markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve, gode tilbud og andet information fra ShopBetter ApS. Basis medlemskabet er gratis og uforpligtende. Oplysningerne gemmes i ShopBetter ApS’ kundedatabase og bliver altid behandlet efter Persondataloven. Du kan altid kontakte support@ShopBetter.dk for at slette eller ændre i dine oplysninger. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra ShopBetter ApS, kan du altid klikke ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet. Herefter bliver al data om din tilmelding slettet. Er du privatkunde, er du også velkommen til at sende en e-mail til support@ShopBetter.dk, eller ringe til os på tlf. 69 14 93 80, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af os med gode tilbud og nyheder.

Konkurrencer
    I forbindelse med tilmelding af vores nyhedsbrev, afholder ShopBetter.dk periodevis ”månedskonkurrencer” (startende d.1. hver måned og slutter den sidste dag i måneden). Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning blandt vores aktive tilmeldinger til nyhedsbrevet. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, deltager du automatisk i de konkurrencer, som afholdes i forbindelse med nyhedsbrevet. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer fra ShopBetter.dk og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti. Umiddelbart efter udløbet af den enkelte måneds konkurrence, vil den heldige vinder få direkte besked og kontaktes via den angivne e-mailadresse af ShopBetter ApS, hvorefter vinderen kan sende sin private adresse til ShopBetter ApS. Præmien sendes med posten. Bliver du udtrukket som vinder, men ikke reagerer indenfor 7 arbejdsdage fra den dato, hvor ShopBetter ApS har kontaktet dig, vil der blive trukket en ny vinder.

Social Medier
    1. Det er ikke nødvendigt at foretage nogen form for køb, for deltagelse i konkurrencerne
    2. Konkurrencerne er ikke sponsoreret, støttet, administreret eller associeret med META (Facebook, Instagram osv.)
    3. Udbyderen af konkurrencerne: ShopBetter ApS (shopbetter.dk) - Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. CVR: 40004106
    4. Konkurrencens gyldighedsperiode samt ophør vil være oplyst i opslaget
    5. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti
    6. Brug af falske personoplysninger resulterer i diskvalifikation
    7. Vinderen offentliggøres og kontaktes direkte på diverse platform kanaler og har 7 hverdage til at vende tilbage med adresseoplysninger, for at præmien kan sendes til vinderes adresse
    8. Præmier afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen
    9. Vinderen afgiver tilladelse til, at ShopBetter ApS må bruge vedkommendes navn i vinder-annoncering
    10. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse til ShopBetter ApS

• BØRN
    ShopBetter.dks tjenester er designet til at undgå indsamlingen og brug af ”personlige oplysninger” som defineret i Children’s Online Privacy Protection Act (“COPPA”) fra børn under 18 udover det, der er nødvendigt for at understøtte interne operationer. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis du er under 18, kan du ikke oprette en konto eller på anden måde videregive personlige oplysninger til os.
    ShopBetter.dk respekterer forældre og børns privatliv og er fast besluttede på at overholde COPPA. Hvis en forælder mener, at hans eller hendes barn har indtastet personlige oplysninger til ShopBetter.dk, kan han eller hun kontakte os via e-mail eller post: ShopBetter ApS (Under 18), Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. Vi vil tage de nødvendige skridt til at slette informationerne straks, når vi bliver klar over, at de tilhører en person under alderen 18. Vi anerkender vigtigheden af at beskytte børns privatliv og opfordrer forældre til at tjekke og overvåge deres børns brug af online tjenester regelmæssigt.

• INDFORSTÅELSE MED ShopBetter ApSs POLITIKKER
    Ved at få adgang til og/eller bruge ShopBetter.dks tjenester tilkendegiver du din forståelse for og accept af denne Privatlivspolitik og vores betingelser. Hvis du ikke er enig med vores politikker, bedes du venligst ikke oprette adgang til eller bruge ShopBetter.dks tjenester.

• Den dataansvarlige på shopbetter.dk er ShopBetter ApS.
    Du kan anmode om sletning mundtligt eller skriftligt og du kan kontakte den dataansvarlige via:

ShopBetter ApS
    VAT: 40004106
    Adelgade 12, 1
    9000 Aalborg
    Denmark

@ Support (a) shopbetter.dk